Skip to content Skip to footer

El Carnaval de Vinaròs 2024 ja té cartell.

L'obra del valencià Vicent Comes va resultar guanyadora el passat 26 de novembre amb el cartell que porta per lema Carnestoltes Olímpic de Vinaròs. Ell mateix l'ha realitzat inspirant-se amb la temàtica principal L'Olimp dels déus, barrejada amb el color i la fantasia que transmet el carnaval. 

"Em vaig animar a presentar-me al concurs quan es va obrir la convocatòria, i és la primera vegada que em presento" deia l'autor moments després de resultar guanyador.
Així mateix, Vicent Comes li afegeix una breu descripció al cartell: 

Carnaval Olímpic de Vinaròs,
Els déus de l'Olimp han baixat a la terra Per a gaudir del carnaval de Vinaròs,
amb les seues disfresses i les seues màscares dissimulen sense fer soroll.
A la gala de les reines, a la nit del pijama o a les desfilades,
els veuràs xalar i un record que mai oblidaran.

Vicent es va sorprendre molt quan va arribar al poble i va veure com tothom sortia al carrer a gaudir del carnaval lliurement i sense cap prejudici, gaudint de la festa. Vicent treballa de zelador a l'Hospital de Vinaròs i li agrada veure que igual que en el seu treball, al Carnaval tots ajuden per un bé comú, ell i la seua família ja es consideren com a Vinarossencs i donen les gràcies per a ser un poble tan acollidor.

El del 2024 serà un Carnaval molt especial per a Vicent Comes, a qui felicitem pel premi aconseguit i pel seu excel·lent treball.

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2024. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es