Skip to content Skip to footer

El Summer Carnestoltes 2023 es consolida com una nova festivitat a Vinaròs.

El passat cap de setmana es va celebrar a Vinaròs el Summer Carnestoltes 2023, sent tot un èxit. Una festa l'objectiu de la qual és regalar i promocionar una piulada de la festa del Carnaval de Vinaròs entre els milers de turistes que cada any s'acosten fins a la ciutat per passar les vacances.

La festa va tenir una programació variada: una increïble Gala de Reines i Reis amb una nova dotació d'il·luminació per a l'esdeveniment on les reines i reis van poder lluir les seves magnífiques fantasies i es va comptar amb les actuacions de les acadèmies de ball i música Gentsana, Locura i Esmuvi.

Dos dies de festa i djs' convidats que han penjat el cartell de SOLD OUT i on es va crear un espai amb aforament limitat i un escenari amb nova tecnologia i efectes que van donar ritme a la nit es va comptar amb la presència d'Alex Giménez, Gery i Ivan RF, Edmund González, Carlos Martorell, Jimmy i Alfonso Tv.

Amb un pressupost rècord de 51.195 euros dels quals 36.195 euros han sigut aportats de fons propis de la C.O.C i 15.000 euros per l'Ajuntament de Vinaròs.

"Vull agrair a totes les persones que han fet possible aquesta celebració. En especial a tots i totes les persones que van estar ajudant tots dos dies, a tots els comerços que van aportar el seu granet de sorra amb el "Jo Col·laboro", i en especial a la brigada per la seva gran tasca abans i després dels esdeveniments. Seguirem treballant per consolidar el Summer Carnestoltes com un referent festiu a Vinaròs el mes d'agost i que pugui créixer i evolucionar." deia Christian, president de la Comissió Organitzadora del Carnaval.

La C.O.C ha seguit treballant en paral·lel a aquesta diada perquè el Carnaval de Vinaròs 2024 est al lloc que es mereix, on hi ha molt a oferir i recorda que el Carnaval de Vinaròs és i serà referent a la Mediterrània.

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2024. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es