Skip to content Skip to footer

Estrenem nova web

La Comissió Organitzadora del Carnaval anuncia la renovació de la seva pàgina web, més accessible, amb millor experiència de navegació de l'usuari i fàcil accés a tota la informació, en definitiva, més dinàmica, directa i actual.  Aposten per millorar la imatge corporativa del Carnaval i guanyar presència a internet o a les diferents xarxes socials. Aquí t'ho expliquem:

MÉS INTUÏTIVA I VISUAL. Han apostat per una remodelació completa, que els usuaris tinguin accés a tota la informació necessària amb tan sols un click i d'aquesta manera millorar l'experiència. Dissenyat amb una estètica neta que aporta lluminositat i lletjor visual.

MÉS I MILLOR CONTINGUT. Han millorat tot el seu contingut i ampliat algunes seccions perquè tinguin més informació i millor contingut.

VERSATILITAT. Dissenyada amb el concepte responsive, permet adaptar l'aparença del web al dispositiu que s'estigui utilitzant per visitar-la, ja sigui un ordinador, un mòbil o una tablet.

IDIOMES. La web s'ha preparat en 4 idiomes: Espanyol, Valencià, Anglès i Francès.

Des del passat 25 de març, la COC ha treballat per complir un dels seus objectius, consolidar el Carnaval de Vinaròs com una marca i que sigui reconeguda com a Festa d'Interès Turístic Nacional. Amb aquesta renovació segueixen els passos perquè així sigui, complint així un dels requisits que se sol·liciten per a la seva tramitació. 

La Junta vol agrair a totes les persones i empreses que han participat perquè això sigui possible, en especial als fotògrafs de Vinaròs entre els quals es troben FotoARTS, Reula Fotògrafs, Aparicio Photography i Alfonso Estudio Fotográfico, Quimart Creativos, Miralles.net i a qelart, que ens està brindant tot el seu suport i especialització en el món de l'entreteniment i oci. 

Us recordem que podeu contactar amb la Comissió Organitzadora del Carnaval per correu electrònic a info@carnavaldevinaros.es oberts a propostes per millorar i fer un Carnaval participatiu.

AL RITME DEL MEDITERRANI
#AlRitmedelMediterrani

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2023. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es