Skip to content Skip to footer

La Comissió Organitzadora del Carnaval ja té nova junta.

L'Assemblea de la Comissió Organitzadora del Carnaval va aprovar el passat 22 de març de 2023 la candidatura encapçalada per Christian Rubio. La candidatura es distribuirà de la manera següent:

President: Christian Rubio
Vicepresident: Xavi Fibla
Tresorera: Lucia Clemente
Secretària: Paula Boix
Vicesecretari: Marc Casanova
Vocals: David Gil, Tino Piqueres, Rubén Febrer, Cristina Canales, Jennifer Senén i Cristian Gracià.

Aquesta nova comissió afronta aquest repte amb il·lusió i amb un objectiu comú, treballar per consolidar el Carnaval de Vinaròs com una marca i que siga reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Nacional. Segons Christian Rubio, el seu equip treballarà en una mateixa línia perquè el Carnaval tingui el lloc que es mereix i presència a tot el territori nacional, de la mateixa manera considera que encara hi ha molt a oferir i la nova comissió s'esforçarà a recordar que el Carnaval de Vinaròs és i serà un referent a la Mediterrània. 

Per això intentaran aconseguir un impuls econòmic que ajudarà a millorar en tots els sentits els actes que encapçalen el Carnaval. "Encara queda molta feina per davant, podrem aconseguir-ho, o no, però el camí el vam fer i arribarem fins on puguem o ens deixin. Però tinc clar que la meva intenció i la del meu equip és gestionar el Carnaval com es mereix", deia Christian.

La nova Junta vol agrair a la directiva anterior, i de manera molt especial a tots els presidents i comissions per la seva feina i la seva implicació personal pel Carnaval.

Podeu contactar amb la Comissió Organitzadora del Carnaval per correu electrònic a info@carnavaldevinaros.es oberts a propostes per millorar i fer un Carnaval participatiu.

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2023. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es