Skip to content Skip to footer

Marc Méndez Viver, el reconegut vinarocenc, serà el Pregoner del Carnaval de Vinaròs 2024. 

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs té l'honor d'anunciar que Marc Méndez Viver serà el pregoner oficial del Carnaval 2024. Marc Méndez Viver, reconegut per les seves habilitats en el món de la dansa, la gastronomia i les belles arts, serà l'encarregat de donar inici a la Festa d'Interès Turístic Autonòmic amb el seu característic entusiasme i carisma. La seua contribució a l'àmbit cultural i artístic local el converteix en una figura emblemàtica de Vinaròs. 

En les seves pròpies paraules, Méndez Viver saluda els carnavalers i reflexiona sobre la importància de les tradicions que donen forma a la nostra identitat. «¿Què seria de nosaltres sense els nostres costums, hàbits o tradicions...? Entre moltes altres coses, això confereix la nostra personalitat i idiosincràsia», comenta el pregoner. 

El Carnaval, considerat una tradició arrelada al poble de Vinaròs, se celebra amb entusiasme i participació de tota la ciutadania. Méndez Viver destaca la importància de sortir als carrers i celebrar la festivitat, ja sigui en ple febrer o en la vigília de Sant Sebastià, i anima a gaudir de l'ambient festiu a les casetes, la nit del pijama o el divendres lliure, reconeixent la riquesa del Carnaval. 

A més, Marc Méndez Viver aprofita l'oportunitat per animar i valorar l'esforç de la nova Comissió Organitzadora del Carnaval. Reconeixent la importància de donar suport i comprendre el treball dels qui dediquen el seu temps i energia a l' organització d' esdeveniments de gran envergadura per posicionar un Carnaval d' àmbit nacional. 

Per això, la COC ha volgut recordar a la ciutadania que el proper 27 de gener es realitzarà l'espectacle MYTHOLOGY de la companyia italiana Stardust Company per donar la benvinguda a Sa Majestat Carnestoltes i escoltar el pregó que donarà inici a 17 dies de color, alegria i esplendor pels carrers de Vinaròs. 

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2023. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es