Skip to content Skip to footer

El Carnestoltes d'Or 2024 s'atorga a la Fundació Caixa Vinaròs

La COC ha fet oficial avui dimecres 13 de desembre el lliurament del guardó de Carnestoltes d'Or 2024, màxim reconeixement que el Carnaval de Vinaròs ofereix a persones, entitats o associacions com a mostra de reconeixement per la seua trajectòria i relació amb el Carnaval de Vinaròs.

El guardó simbòlic Carnestoltesd'Or en aquesta edició 2024 serà per a la Fundació Caixa Vinaròs, constituïda a l'abril del 2000 i que sempre ha tingut un objectiu primordial d'organitzar tot tipus d'actes destinats a la promoció cultural de Vinaròs.

Des del seu inici, la Fundació Caixa Vinaròs ha donat suport a les tradicions de la nostra ciutat, com Sant Antoni, el centenari de Sant Sebastià o el Festival Internacional de Vinaròs de Curtmetratges Agustí Comes, així com mantenir i reformar espais icònics com la Casa Membrillera. A més, l'esperit de nombrosos vinarossencs es mantenen vius gràcies a la Fundació, com és el nom de Carles Santos, Joaquin Simó o Agustí Delgado, entre d'altres.

La creació de l'Alé Vinarossenc per la Caixa Vinaròs el 1994, premi honorífic que s'estableix cada 24 de juny a Vinaròs i contribueix a configurar la identitat del nostre poble, va ser atorgat en 2004 al Carnaval de Vinaròs que valora l'empenta, la col·laboració i fins i tot "el sacrifici" que uneix tantes persones per a traure endavant un projecte que a dia de avui és el que és gràcies a les persones que el formen: els vinarossencs i vinarossenques.

Per això, des de l'Organització del Carnaval creiem que cal posar en valor l'esforç i la dedicació que la Fundació Caixa Vinaròs ens ha oferit a moltes entitats i associacions com és el cas
del Carnaval per avançar. La persona encarregada de recollir el premi serà la presidenta de la fundació Josefa Gondomar Miñana, on rebrà el guardó el pròxim 28 de gener de 2024.

Després de 20 anys de rebre l'Alé Vinarossenc el Carnaval de Vinaròs, atorga el Carnestoltes d'Or 2024 a la Fundació Caixa Vinaròs.

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2024. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es