Skip to content Skip to footer

Vinaròs ja té presentadors per a la seua gran gala de reines i reis de Carnaval

A poc més de 15 dies de l'inici del Carnaval de Vinaròs 2024, la COC ha revelat qui seran els presentadors de la Gran Gala de Reines i Reis que se celebrarà el dissabte 3 de febrer, amb la col·laboració de Brial, propietària de la gran esplanada que fa possible un any més la celebració d'aquests actes. Amb el començament dels preparatius al recinte en aquests últims dies, la COC desvetlla que els presentadors de la Gala 2024 seran Andrea Jarque Díaz, Iván Saura i Marta Ortí. Aquests 3 presentadors denuestra terra han estat els seleccionats per pujar damunt l'escenari després de rebre més de 30 sol·licituds al càsting.

Marta va tenir l'honor el 2018 de complir el seu somni de ser la reina de la comparsa "Ja Hi Som" i ara, la vinarocense graduada d'Educació Primària en complirà un altre amb el desig dedisfrutar amb tots els comparsers. La seva experiència laboral l' ha portat a treballar com a professora d' anglès en un Centre de Formació d' Adults. En el món de les comparses, ha participat en la Penya València i actualment està en la Ja Hi Som.

Andrea és graduada en Periodisme i segur que tots l'hem vist per À Punt, encara que actualment l'escoltem presentant cada matí el programa «Hoy por Hoy Castellón» de Cadena Ser; a més de presentar molts actes a la nostra província. Orgullosa de ser de les Alqueries, porta 25 anys coneixent els seus veïns gràcies als mitjans de comunicació i en els últims anys ha viscut des de dins molts moments amb reines, comparses i veïns que li han permés conéixer l'arrel d'aquesta festa d'Interés Turístic Autonòmic. El seu desig és respirar fortament el color i calor del nostre carnaval i estendre'l per tota la nostra terra.

Iván, de 32 anys i resident a Vinaròs, ha completat els seus estudis en gestió administrativa. Amb una trajectòria laboral com a manyà i encarregat d'una ferreteria, s'ha dedicat al món del carnaval en diferents comparses en què participa i viu el carnaval amb la Ja Hi Soma dia d'avui. Ell ha decidit presentar-se al càsting perquè sempre ha tingut aquest somni pendent i va rebre suport de la seva família, especialment de Marta, amb qui comparteix aquesta il·lusió des de fa molts anys.

Pel que fa a la Gala de Reines i Reis Infantils 2024, es durà a terme el diumenge dia 4 de febrer al mateix escenari i serà presentada pels vinarocencs: Joan Mechó, Andrea Vélez, Valeria Ruiz, Nerea Bernabeu, Erik Rubio i Megan Toro. Molts d'ells, es van assabentar d'aquesta notícia perquè els Reis Mags d'Orient els van redactar una carta amb el millor dels somnis per complir.

Sense oblidar-nos de la força que ha agafat les darreres edicions, el Karaoke Intercomparsas del proper 7 de febrer serà presentat pel vinarocenc Joan Mechó. Estudiant d'Història a València que viu el carnaval des de la seua infància, farà deixar-nos la veu amb els participants de les 31 comparses que decideixin apuntar-se. Cal recordar que els guanyadors rebran un premi patrocinat per Oscars Pub Vinaròs. El desig de Mechó per als carnavalers és «un carnaval on totes les vinarocenses i vinarocenses gaudeixen sempre».

Llegiu a comment

AL RITME DEL MEDITERRANI!
AL RITME DEL MEDITERRANI!

Carnaval de Vinaròs © 2023. Tots els drets reservats. | info@carnavaldevinaros.es